Vores tilbud til dig

Vi kan ikke kun tilbyde dig tre forskellige produkter, hvor mængden bliver skræddersyet til dine behov. Vores engagerede team står nemlig også klar, til at hjælpe med produkudvkilingen. De er dedikeret til at realisere dine idéer og levere høj kvalitet fra koncept til færdigt produkt. Lad os sammen skabe og bringe dine visioner til live.

Produktudvikling

Dåselinje

Sticklinje

Sachetlinjer

CEO – Mr. Park

Vi tror på, at virksomheder ikke blot skal eksistere i lokalområdet, men trives og blomstre som en integreret del af det. Vi ser ikke kun på kunder som transaktioner, men som partnere i en fælles rejse mod en mere ansvarlig og blomstrende fremtid

 

Produktudvikling

Din idé er vigtig for os. Med vores RD-center i Korea arbejder vi dedikeret på at omsætte dine tanker til virkelighed. Vi er engagerede i at bringe din vision til live fra koncept til det færdige produkt

læs mere

Dåselinje

Vores dåselinje tilbyder produktion i tre forskellige størrelser, specialiseret i tørvarer. Vi stræber efter at imødekomme dine behov ved at muliggøre lav minimumskvantitet, samt et højt maksimum. 

Læs mere

Sticklinje

Vores stick-linje tilbyder produktion i tre forskellige størrelser og er specialiseret i fremstilling af tørvarer. Vi bestræber os på at imødekomme dine behov ved at muliggøre en lav minimumskvantitet eller et højt maksimum. 

Læs mere

Sachetlinjer

Vores sachet-linje tilbyder produktion i tre forskellige størrelser og er specialiseret i fremstilling af tørvarer. Vi bestræber os på at imødekomme dine behov ved at muliggøre en lav minimumskvantitet eller højt maksimum. 

Læs mere