Forskning og udvikling

Vi udforsker banebrydende ideer, nyskabende teknologier og innovative løsninger, der former fremtiden. Vores dedikation er drevet af en lidenskab for at skabe positiv forandring og løse komplekse udfordringer.

Vores Innovationscenter

Vores research and development center er placeret i Seoul i Korea. Det er drevet af vores modervirksomhed, Pio Pharm, som er en af de hurtigst voksende CMO virksomheder i Korea. 

Vi har udviklet en strømlinet process, for at udnytte kompetencerne i vores koreanske RD Center, samtidig med at minimere udviklingstiden for vores kunder. 

Kontakt os

+500

Vi udvikler mere end 500 nye produkter om året. Disse produkter spænder fra banebrydende teknologier til bæredygtige løsninger.

Read more

~10%

Ud af de 500 nye produkter er 10% af dem udviklet til nye kunder. Vi sætter stor pris på vores loyale kundebase, men finder også stor interesse i at bringe nye kunder ind i Pio Pharm familien.

Read more

330 kvm

Vores topmoderne RD center er fyldt det nyeste udstyr. På den måde kan vi sikre, at vi lever op til vores kondernes kvalitetskrav. 

Read more

Idéer bliver til virkelighed

Vores RD Center er mere end bare et sted for forskning; det er drivkraften bag vores vision om at revolutionere industrien og skabe positive forandringer i verden omkring os. Med vores dedikerede team af eksperter, forskere og ingeniører arbejder vi passioneret på at skabe banebrydende teknologier og produkter, der ikke kun opfylder, men overgår forventningerne hos vores kunder og samfundet som helhed.

Vores RD Center er en dynamisk inkubator for idéer, hvor kreativitet og nytænkning blomstrer. Gennem en omfattende forsknings- og udviklingsproces udforsker vi nye muligheder, løser komplekse udfordringer og skaber innovative løsninger, der sætter standarden for branchen. Gennem en integreret tilgang til forskning og udvikling omsætter vi teori til praksis og skaber løsninger. 

Vores mål er ikke kun at følge med, men at gå forrest og forme fremtiden. Med et åbent sind og en vilje til at tage risici udfordrer vi konventionelle tænkemåder og søger konstant efter nye muligheder for innovation. Vi tror på, at det er gennem modet til at tænke anderledes, at vi kan skabe en positiv indflydelse på vores verden og drive ægte forandring.

kontakt os