Hvem er

Pio Pharm

I marts 2023 blev Pio Pharm Denmark ApS grundlagt, hvilket markerende begyndelsen på en ny æra. Det var et skridt mod at styrke virksomhedens tilstedeværelse og engagement inden for sundhedsfremmende fødevarer.

Vi har stort fokus på kvalitet og innovation, i samarbejde med vores moderselskab Pio Pharm Korea, som har  produceret og udviklet produkter siden 2002.

PioPharm Denmark

Vores fabrik på 12,000 m2 er placeret i Hundested. Udover vores fokus på kvalitet og den enkelte kunde, ligger vi også stor vægt på vores lokalområde. 

Hos os kan du få produceret dine produkter hos en virksomhed, der har værdierne i orden!

læs mere

PioPharm Korea

Førende OEM/ODM-producent af sundhedsfremmende fødevarer i Korea, der er dedikeret til fælles vækst gennem innovativ teknologi og udvikling. De forfølger glæde med en sund ånd og er den globale førsteprioritetspartner for vores kunder.

Læs mere

Denps ApS

En dansk virksomhed beliggende i hjertet af København, som sælger kosttilskud og funktionelle fødevarer med fokus på mælkesyrebakterier. Vores kosttilskud er baseret på nøje udvalgte ingredienser, hvor parametre som uovertruffen kvalitet, naturlighed og dokumenteret virkning er altafgørende.

Læs mere

Nyheder

Her finder du friske indlæg om nye produkter, innovative projekter, spændende partnerskaber og andre vigtige milepæle. Vi tror på gennemsigtighed og ønsker at skabe en forbindelse mellem vores virksomhed og dig.

Læs mere