Vi er er en dansk virksomhed beliggende i hjertet af København, som sælger kosttilskud og funktionelle fødevarer med fokus på mælkesyrebakterier. Vores kosttilskud er baseret på nøje udvalgte ingredienser, hvor parametre som uovertruffen kvalitet, naturlighed og dokumenteret virkning er altafgørende.

Derfor er det også vores højeste prioritet at finde og udvælge de bedst mulige ingredienser fra leverandører og fødevareproducenter i Danmark og resten af Skandinavien.

Sammen med vores kollegaer i H.Pio (Seoul) og High&GoGo Denps Shanghai (Shanghai) stræber vi efter at udbrede vores brand og gøre vores produkter tilgængelige – her fra lille Danmark til danskerne og ud til resten af verden.

Vi ønsker at skabe markedets bedste produkter. Produkter, der giver resultater, og som øger den enkeltes velbefindende. Fordi for os er et sundt liv et glædesfyldt liv uden bekymringer og med plads til at nyde alt det gode. Det er netop dét, vi ønsker at understøtte. Du kan læse mere om dem nedenfor

Denps Mælkesyrebakterier

Denps Mælkesyrebakterier er et probiotisk kosttilskud i kapselform, der kan indtages dagligt som et supplement til kosten. 

Læs mere

Denmark Probiotics Story

Denmark Probiotic Story er et probiotisk kosttilskud i pulverform til voksne og børn over 3 år. Pulveret er pakket i små sachetter af 1g, hvilket gør dem nemme at indtage og praktiske at have med i den travle hverdag.  

Læs mere

High&GoGo Mælkesyrebakterier med D-dråber

Vores High&GoGo Mælkesyrebakterier med D-dråber er til dig, der ønsker at understøtte dit barns immunforsvar og vækst – på én gang! Dråberne er specielt udviklet til de mindste i familien, og indeholder D-vitamin efter Sundhedsstyrelsens anbefaling samt mælkesyrebakterier af stammen BB-12®.

Læs mere

High&GoGo Økologisk Mælkepulver

En pakke High&GoGo Økologisk Mælkepulver består af 15 portionspakker af dansk, økologisk sødmælkspulver. Opløses pulveret i lunt vand som anvist på pakken, og nyd den friske, søde smag af økologisk dansk mælk, hvor end du er. Det er 100 % naturligt og rent; Der er hverken tilsat sukker, kunstige farvestoffer eller smagsstoffer. 

Læs mere