Supply Chain Manager

Som en del af vores fortsatte vækst ønsker Pio Pharm Denmark nu at udvide teamet med en Supply Chain Manager.

Vi søger erfaren ekspertise inden for leverandørsourcing til en ny udfordrende rolle, hvor der vil være en bred vifte af opgaver. Du vil blive en del af en succesfuld dansk/koreansk virksomhed og et velfungerende team af professionelle. Hos en nyetableret virksomhed med avancerede produktionslinjer og stort potentiale, kan du få større indflydelse på dit daglige arbejde og se hurtige resultater.

Kan du håndtere dataanalyse og markedsforskning? Har du erfaring med at overvåge historiske data, identificere markedsudviklinger og forstå kundeindsigter? Hvis ja, så kan du være den perfekte kandidat til at forudsige ændringer og håndtere udfordringer proaktivt, og dermed bidrage til vores virksomheds fortsatte succes og konkurrenceevne på markedet.

Kan du tage ansvaret for at håndtere og udvikle robuste og langsigtede relationer med både nye og eksisterende leverandører samt logistikpartnere? Din rolle vil være afgørende for at sikre en stabil og bæredygtig forsyningskæde, der understøtter vores virksomheds succes.

Er du klar til at støtte produktionen med lagerstyring og bidrage til produktionsplanen for råvarer, emballage og udgående logistik? Samtidig med at du supportere kvalitetsafdelingen ved at forberede nødvendig dokumentation fra leverandører til godkendelser og forretningskontinuitet?

Se mere